Pròxims jocs de Nintendo Switch 2024

Nintendo Switch ha estat una de les consoles més populars a tot el món, alhora que ha registrat múltiples rècords de vendes des del seu llançament el 2017. Malgrat l’aparició de les consoles PlayStation i Xbox de nova generació, Switch ha anat bé pel que fa a la competència. La diversa col·lecció de jocs de Nintendo Switch ha permès que la consola mantingui la seva base de fans en els últims anys.

Ara que el 2024 és aquí, els aficionats poden esperar tones de llançaments emocionants, inclosos diversos títols exclusius, que s’acosten a la plataforma molt popular de Nintendo. Alguns dels propers jocs de Nintendo Switch que han despertat el rumor al voltant del seu llançament inclouen Prince of Persia: The Lost Crown, Star Wars: Dark Forces Remaster, Contra: Operation Galuga i molt més.

A la secció següent, els lectors poden trobar una llista actualitzada dels propers jocs de Nintendo Switch que es llançaran el 2024.

Pròxims jocs de Nintendo Switch (actualitzat el 2024)

Prince of Persia: La corona perduda

Prince of Persia: The Lost Crown (Imatge a través d’Ubisoft)
 • Data de publicació: 18 de gener

Arribant a Switch al gener, Prince of Persia: La corona perduda Sens dubte, està a la llista de llançaments de jocs molt esperats del 2024. Per als no versats, és la primera incorporació important a la sèrie de videojocs Metroidvania d’Ubisoft des de Prince of Persia: The Forgotten Sands.

Com era d’esperar, el més nou títol, príncep de Pèrsia, comptarà amb algunes de les plataformes més desafiants de la sèrie juntament amb lluites contra caps plenes d’acció. A més, els usuaris que no posseeixen un Nintendo Switch també poden experimentar Prince of Persia: La corona perduda en altres plataformes.

Un altre codi: el record

Un altre codi: el record
Un altre codi: record (Imatge via Nintendo)
 • Data de publicació: 19 de gener

El proper llançament important a Nintendo Switch és la recopilació de dos videojocs, Un altre codi: el record. Comptarà amb la remasterització de Un altre codi: dos records (2005) i la seva seqüelaUn altre codi: R – A Journey into Lost Memories (2009)que permetrà als jugadors assumir el paper de la protagonista Ashley Mizuki Robbins.

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy
Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy (Imatge a través de Capcom)
 • Data de publicació: 25 de gener

Després Un altre codi: el recordés hora d’una altra recopilació de videojocs, Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy. La col·lecció de tres jocs inclou el Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destines, i Phoenix Wright: Ace Attorney – Esperit de la justíciaque són els títols quart, cinquè i sisè (els més recents) de la sèrie principal de la franquícia de jocs d’aventures de novel·la visual.

Grime

Grime
Grime (Imatge a través de Clover Bite)
 • Data de publicació: 25 de gener

El títol de metroidvania d’Akupara Games i Clover Bite, Grime, que ja s’ha llançat per a Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S, finalment arribarà a Nintendo Switch el gener de 2024. El proper Nintendo Switch El joc pertany al subgènere de les ànimes dels ARPG i ha tingut una acollida positiva per part del públic d’altres plataformes.

Remake de Mario contra Donkey Kong

Remake de Mario contra Donkey Kong
Mario vs. Donkey Kong Remake (Imatge a través de Nintendo)
 • Data de publicació: 16 de febrer

Un remake de Mario contra Donkey Kong (2004) està previst per al seu llançament de Nintendo Switch el febrer de 2024; els fans podran reviure la rivalitat d’ambdós personatges emblemàtics. Per als no versats, és un joc de plataformes de trencaclosques que serveix com a successor espiritual d’un altre títol de plataforma favorit dels fans, Donkey Kong.

Star Wars: Dark Forces Remaster

Star Wars: Dark Forces Remaster
Star Wars: Dark Forces Remaster (Imatge a través de Nightdive Studios)
 • Data de publicació: 28 de febrer

El febrer de 2024 marca el llançament d’un altre remaster, que molts Guerra de les galàxies els fans dels anys 90 estan força familiaritzats, és a dir, Star Wars: Forces fosques. L’FPS de 1995 permet als jugadors fer el paper del protagonista, Kyle Katarn, i la història està ambientada abans de l’original de 1977. Guerra de les galàxies pel·lícula.

Showtime de la princesa Peach

Showtime de la princesa Peach
Princess Peach Showtime (Imatge a través de Nintendo)

Showtime de la princesa Peach és un proper joc de Nintendo Switch, que es confirma que es llançarà el març de 2024. Com el seu nom indica, el títol comptarà amb la princesa Peach com a protagonista principal i servirà com a Super Mario spin-off. Curiosament, Showtime de la princesa Peach serà el primer joc que comptarà amb el personatge femení homònim com a protagonista principal des d’aleshores Super princesa Peach.

Tales of Kenzera™: ZAU

Tales of Kenzera™: ZAU
Tales of Kenzera™: ZAU (Imatge via EA)

El següent títol de la llista de propers jocs de Nintendo Switch el 2024 és Tales of Kenzera: ZAU, que Surgent Studios ha desenvolupat, mentre que EA actua com a editor. Es tracta d’un joc de plataformes de desplaçament lateral per a un sol jugador que arriba a l’abril. Curiosament, EA va donar a conèixer Tales of Kenzera: ZAU’s tràiler visualment impressionant a The Game Awards 2023, que va impressionar a molts. Actualment, els jugadors poden reservar el títol en diverses plataformes, incloses PlayStation 5, Nintendo Switch, PC i Xbox Series X / S.

Altres títols propers

El següent també està previst per a un llançament el 2024 a Nintendo Switch, però no té una data de llançament específica (o finestra):

 • Hollow Knight Silksong
 • Fantasy Life i: La noia que roba el temps
 • Luigi’s Mansion 2 HD
 • La gran escapada de Penny
 • Metroid Prime 4
 • Laika: envellida a través de la sang
 • El professor Layton i el nou món de Steam
 • Paper Mario: Thousand Year Door Remaster

Això conclou la nostra llista de propers Nintendo Switch el 2024, però els lectors també poden consultar totes les pells de Fortnite de la sèrie Marvel.


Visualitzacions de publicacions: 25